În baza legislației, dacă ați cumpărat un produs on-line, aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare,

Este absolut necesar să ne anunțați în scris, prin e-mail, în momentul în care trimiteți produsele înapoi. Pentru returnarea produselor vă rugăm să completați și să ne trimiteți formularul de retur, de pe pagina Formular de Retur.

După ce am fost informați de returnarea unui produs, aveți la dispoziție 14 zile pentru a face acest lucru.

Returnarea se va face în ambalajul original, fără semne de uzură sau modificări fizice (lovituri, zgârieturi).

În cazul în care se solicită rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar după primirea coletului și verificarea conținutului acestuia.

Modalitatea de returnare a produsului/coletului aparține în totalitate clientului, acesta fiind cel care suportă costul transportului de retur, conform art.14 alin 2 din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.”

Ne obligăm să vă returnăm banii în termen de 14 zile de la primirea produselor retur.

Vă rugăm să verificați integritatea fizică a coletelor în prezența curierului. În cazul în care constatați neconformități, vă rugăm să întocmiți în prezența curierului un proces verbal de constatare prin care să listați daunele. Reclamațiile ulterioare nu pot fi luate în calcul. Dacă produsul prezintă defecte, returul acestuia este suportat de catre noi. In cazul acesta, pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu departamentul de Relații cu Clienții la numarul de telefon indicat pe pagina de Contact.

Refuzăm returnarea contravalorii coletului dacă:

Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie să ne comunicați un cont IBAN în RON, aceasta fiind singura modalitate posibilă de plată.

Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnările în mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra își rezervă dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.